DAK expositie Lebuinuskerk : 18/7 – 5/8/2018

De DAK houdt van 18 juli t/m 5 augustus haar jaarlijkse overzichtstentoonstelling in de Lebuinuskerk. De tentoonstelling bestaat uit keramiek, etsen en schilderen, gemaakt door leden van onze verenging.
Dit jaar staat een groot deel van de tentoonstelling in het teken van de viering Deventer 1250 jaar. Zo zijn er grote panelen met  72 schilderijen van 30×30 cm en daarnaast tegels en huisjes van keramiek die elk een bijzonder element van Deventer weergeven. Ook is er een panorama van de Brink te zien met een totale lengte van 22 meter. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 11-00 tot 17.00 uur.

Een deel van de expositie zal daarna ook op andere plekken in de stad te zien zijn zoals in het Galerietje https://tgalerietje.wordpress.com/

Toegang is gratis.