Vereniging

  DAK-atelier Horizon

ACHTERGROND
De vereniging is in 1973 opgericht door een klein aantal enthousiaste mensen en is dankzij de inzet van vele actieve vrijwilligers door de jaren heen uitgegroeid tot een volwaardige vereniging met rond 90 leden. 
Iedereen is welkom bij de DAK om op geheel eigen wijze bezig te zijn met een creatief proces onder professionele begeleiding. 
Daarnaast leunt de DAK ook op de actieve inzet van leden om allerlei activiteiten op touw te zetten en de DAK goed op de kaart te zetten.

Door op het menu in de linkerkantlijn te klikken ziet u wie deel uitmaken van bestuur, commissies, werkgroepen en waar vacatures zijn. 
U ziet hier ook meer informatie over het lidmaatschap en de hoogte van de contributie. 

WAT DOEN WIJ?
De Deventer Amateur Kunstenaars vereniging is kunstzinnig en sociaal, we helpen elkaar. We respecteren elkaars stijl en aanpak en tegelijkertijd is het een sociale ontmoetingsplek voor onze leden. Beginners en gevorderden zitten bij elkaar om zo het delen van kennis en het onderzoek naar verschillende technieken te stimuleren. 

Schilders Atelier Horizon

DSCN5750_web

ACTIEF
 Door de jaren heen worden regelmatig excursies, lezingen, uitstapjes, schilderweken en buitenschilderactiviteiten georganiseerd. 
Via de nieuwsbrief, op de website en via facebook worden deze aangekondigd
Daarnaast doen we mee met allerlei manifestaties zoals Deventer Montmartre, Koningsdag en de jaarlijkse vrijetijdsmarkt. 

 

OPEN DAG EN EXPOSITIE
Eenmaal per jaar opent de Deventer Amateur Kunstenaars vereniging haar deuren zodat jong en oud een kijkje kan nemen in onze ateliers. Daarnaast presenteren onze leden jaarlijks hun mooiste werk van het afgelopen seizoen tijdens de overzichtstentoonstelling in de Lebuinuskerk. 

DSCN5654